Cuplurile ce împlinesc 50 de ani de la căsătorie primesc 500 de lei!

0
15

Premiaţi pentru că şi-au respectat dragostea ce i-a legat! Este vorba de cuplurile târgujiene care, în acest an, vor sărbători 50 de ani de la căsătorie neîntreruptă. Peste 30 de cereri de participare la evenimentul „Nunta de aur” au ajuns pe masa autorităţilor din Târgu-Jiu, din partea cuplurilor ce sărbătoresc nunta de aur, iar în semn de recunoştinţă vor primi câte 500 de lei, fiecare pereche.

Nunta de Aur are loc joi, mai devreme decât Dragobetele

Proiectul de hotărâre potrivit căruia şi în acest an vor fi sărbătorite cu mare fast, cuplurile ce au ajuns la vârsta de 50 de ani, a fost votat în unanimitate, ieri, de consilierii locali din Târgu-Jiu. Astfel, municipalitatea îi va sărbători la 24 februarie, de Dragobete, pe târgujienii ce vor marca, în acest an, 50 de ani de când şi-au jurat iubire eternă. „Primăria Municipiului Târgu-Jiu, cu această ocazie, le oferă diplome de excelenţă pentru că merită din plin acest lucru. Le oferă o masă festivă, unde cu toţii vor putea să sărbătorească acest eveniment deosebit. De asemenea, li se oferă suma de 500 de lei pentru fiecare cuplu”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu.

Spun „DA”!

Evenimentul “Nunta de Aur” a devenit tradiţie la Târgu-Jiu, sărbătorindu-se încă din anul 2004 încoace, pe data de 24 februarie, în ziua de Dragobete. „Acum vor spune din nou „DA” şi nu putem decât să le urăm în continuare o viaţă frumoasă şi, în mod special, cu sănătate. Primăria Municipiului Târgu-Jiu a început să desfăşoare acest eveniment din 2004, atunci când un număr impresionant de cupluri au răspuns afirmativ la acest eveniment”, a mai spus Aurel Popescu. Sute de cupluri din Târgu-Jiu au fost sărbătorite au fost sărbătorite în cei 12 ani de când evenimentul „Nunta de aur” a fost organizat de Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here