2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSocialCursuri de recalificare gratuite

Cursuri de recalificare gratuite

Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Gorj organizează cursuri de calificare/ recalificare. Gorjenii în căutarea unui loc de muncă își pot crește astfel șansa unei angajări. Cei aflați în baza de date, beneficiază de școlarizare gratuită.

Cursurile sunt disponibile atât șomerilor indemnizați și neindemnizați cât și celor care doresc să învețe o nouă meserie. “În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în perioada imediat următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii:

–           Agent de securitate
–           Brutar
–           Bucătar
–           Dulgher-tâmplar-parchetar
–           Inspector resurse umane
–           Ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie
–           Zidar – pietrar – tencuitor

Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, pentru înscriere”, a transmis conducerea AJOFM Gorj.

Gratuitate

Persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră beneficiează, în mod gratuit, de servicii de formare profesională.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -