Deces inexplicabil al unei asistente medicale de la spitalul de la Dobrița

0
3249

Mihaela Cartianu, asistent medical la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ de la Dobrița s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani. Decesul a survenit brusc, colegii, rudele și prietenii fiind șocați de cele întâmplate.

Ion Cochină, managerul spitalului de la Dobrița, a spus că asistenta a fost vineri la serviciu și că nu știa să aibă probleme de sănătate: „Nu avea COVID-19. Eu nu cunosc să fi suferit de probleme de sănătate. Își desfășura activitatea în camera de gardă și ambulatoriu“.

Directorul medical al Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudior Vladimirescu“ spune că asistenta părea abătută când a venit la serviciu pentru ultima oară: „Nu știu ce s-a întâmplat. Era un om de treabă și un asistent care își făcea datoria. Nu știm care a fost cauza morții. Este un șoc și pentru noi. Vineri, când a venit la serviciu, părea abătută. A fost o colegă bună și îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva“.

Era o femeie foarte credincioasă

Colegii și prietenii au postat mesaje pe Facebook.

„Drum lin către îngeri, Mihaela Cartianu! Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu o să te uit niciodată, colega draga!”. Un om cu suflet prea bun! Dumnezeu sa te ierte“, a transmis Sanda Cioca, colegă la spitalul de la Dobrița.

„Drum lin către îngeri, draga mea prietenă și colegă! Toți colegii de la Facultatea de medicina anul 4 din Craiova te plânge și Sint șocați de moartea ta Mihaela Cartianu ! Înmormântarea v-a avea loc miercuri 16  decembrie în localitatea Turcinești- Gorj! Ultimul nostru pelerinaj în care tu ai condus tot drumul atât de fericita că ajunsesem in locuri mult visate! Acum te conducem pe ultimul drum!“, este mesajul Lizicăi Drăgoi.

„Nu pot sa cred, nu pot să accept că am pierdut colega mea! Miha, cine ne ține calea dimineața??? Mihaela Cartianu, o să îți simțim lipsa! Dumnezeu să te ierte, draga mea“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here