Acasa / Headlines / Depozit de gunoi în zona fostului CET din Târgu Jiu

Depozit de gunoi în zona fostului CET din Târgu Jiu

Zona fostului CET din Târgu Jiu s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Un biciclist a intrat de pe drumul de centură pe aleile din incinta CET și totul arată într-o stare jalnică. Aici sunt depozitate tot felul de deșeuri, de la cele provenite din demolări sau construcții până la deșeuri menajere. „Să ne plimbăm să luăm aer prin natură. Aer curat…“, a spus ironic biciclistul, care a postat imaginile pe Facebook.

„În zonă sunt patrule de ordine publică“

Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu, a menționat că echipaje de la poliție patrulează în fiecare zi: „Zilnic, în zonă sunt patrule de ordine publică acționează cu precădere în zona CET, strada Termocentralei, strada Tușnad, Pandurașul, unde se depozitează frecvent resturi provenite din construcții și deșeuri menajere. Poliția Locală Târgu Jiu a aplicat anul acesta mai bine de 40.000 de lei sancțiuni celor care depozitează în alte locuri decât cele prevăzute de lege. Sancțiunile sunt aplicate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 169/2006, cu sancțiuni de la 1.000 la 2.000 de lei“.

Un comentariu

  1. Dar nu numai in acele zone este o mizerie de nedescris, ci si de-a lungul fostelor centuri ale orasului, prin spatiile din interiorul cartierelor de blocuri si gospodarii particulare.Si in general in tot orasul curatenia lasa de dorit.Se simte o lancezeala si o lipsa de preocupare a primariei si in aceasta privinta.Oare de ce?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*