Acasa / Social / Deszăpezire pe repede înainte la Motru

Deszăpezire pe repede înainte la Motru

Deszăpezire ca la carte în municipiul Motru. Primarul Gigel Jianu nu a fost luat prin surprindere de vremea de afară precum alți primari. Pentru ca cetățenii să nu întâmpine dificultăți, municipalitatea a pregătit din timp planul de bătaie.

Și la Motru, ca și în alte localități, a nins neîntrerupt, însă spre deosebire de alte zone aici circulația nu a fost îngreunată de stratul de zăpadă acumulat. Edilul orașului susține că a reusit să facă față valului de ninosoare ajutat și de utilajele Complexului Energetic Oltenia care au acționat fără întrerupere. „Am utilizat toate utilajele, s-a lucrat continuu. Colaborăm foarte bine cu reprezentanții CEO care ne ajută cu utilaje și totul este OK. Nu am întâmplinat dificultăți majore, avem material antiderapant și lucrăm și ziua și noapte pentru ca zăpada să nu se depună. Nu ne-a luat prin surprinderea iarna pentru că aveam utilajele pregătite cu reviziile făcut. Am convocat și Comandamentul de Iarnă și am discutat asupra aspectelor pe care le avem de făcut, am stabilit zonele pe care să intervină CEO, zonele pe care să intervenim noi deci eu zic că s-a acționat foarte bine”, a declarat primarul Gigel Jianu.

2 comentarii

  1. Pe repede înainte ne minte acest primar,orașul a arătat jalnic după aceste ninsori dar aceasta este principala calitate a domnului primar de când acesta a câștigat mandatul,nu a venit cu un plus sau cu ceva nou în acest oraș tot cea ce face dumnealui se făcea și înainte dar la o calitate și o precizie mult mai mare !

  2. Bai, ce-i asta?! L-am injurat pe Hanu, pe Morega. M-am bucurat cand a castigat Jianu alegerile…Acum am ajuns sa-l injur si pe el… Ce-i cu aceste elogii comuniste, cu aceasta incercare ratata de construire a unui cult al personalitatii. Ce drac de dezapezire ca la carte cand la ora 7 dimineata era zapada neatinsa in oras, dupa o noapte in care a nins fara incetare…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*