Acasa / Social / Direcția de Asistență Socială de la Motru, la Gala Națională a Excelenței! Au nevoie de voturi

Direcția de Asistență Socială de la Motru, la Gala Națională a Excelenței! Au nevoie de voturi

primaria-motru01Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

La această Gală participă și Direcția Publică de Asistență și Protecție Socială din cadrul Primăriei Motru. Direcția de la Motru concurează la secțiunea „Instituția anului” și le puteți acorda votul dvs. pe internet, accesând adresa http://poll.cnasr.ro/poll/14. Votul se desfășoară până pe 27 februarie, la ora 24.00. Acesta este votul on-line, însă pentru a merge mai departe, urmează prezentarea unui portofoliu cu activitățile desfășurate în această profesie. Ca să ajungă în etapa în care își vor prezenta portofoliul, motrenii de la Direcție au nevoie de voturi!

Când va fi Gala

În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului. Iată caâteva dintre premiile Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2017: Premiul asistentul social al anului; Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; (…) Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituţia anului; Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială; (…).

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*