Direcţia Silvică Gorj încheie anul pe profit

3
42

Direcţai Silvică Gorj va încheia acest an pe profit, după cum susţine directorul instituţiei, Ovidiu Cârstoc. Potrivit acestuia, cele mai mari venituri au fost obţinute din vânzarea de masă lemnoasă, în proporţie de 90%.

Carstoc-OvidiuDirecţia Silvică Gorj anunţă încă de pe acum închiderea anului 2015 cu un profit de peste 10 miliarde. Conducerea instituţiei spune că au fost realizaţi toţi indicatorii fizici şi valorici în acest an. Directorul Direcţiei Silvice spune că, în mare parte, veniturile au fost obţinute din comercializarea de masă lemnoasă, dar şi de fructe de pădure, ciuperci comestibile şi plante medicinale. „Direcţia Silvică va încheia anul cu rezultate foarte bune. Mă refer la realizarea cifrei de afaceri şi profitului şi celorlalţi indicatori fizici şi valorici. Avem un profit programat de 10 miliarde de lei vechi pe care îl vom depăşi şi de asemenea o cifră de afaceri de 270 de miliarde de lei vechi. Cele mai mari venituri ale Direcţiei Silvice provin din vânzarea de masă lemnoasă, în urma licitaţiilor desfăşurate, cam 90% din cifra de afaceri. Fructele de pădure au mers bine, am realizat programul de 80 de tone. DE asemenea, s-a realizat programul la ciuperci comestibile de 20 de tone, plante medicinale-20 de tone. Cam aceştia au fost principalii indicatori fizici.

Prime pentru angajaţi

Cu un profit mai mare decât cel programat, există şanse ca angajaţii Direcţiei Silvice să beneficieze şi prime la sfârşit de an, conducerea instituţiei precizând că acestea se vor acorda în funcţie de realizările din acest an. „Conform contractului colectiv de muncă se vor acorda prime având în vedere şi realizările din acest an”, a precizat Ovidiu Cârstoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here