Director nou la APIA Gorj

0
79

 

Mihai Versin este noul director al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Gorj. Acesta a fost numit interimar pe o perioadă de șase luni. Mihai Versin are susținerea PNL pentru a ocupa acest post. Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, a spus, la o emisiune de la Gorj Tv, că Mihai Versin a înființat instituția în județul Gorj: „La APIA, domnul Versin a primit mandat pe șase luni. Este un competent, care a contribuit la deschiderea instituției în județul Gorj“, a precizat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

Negrea, declarat incompatibil

Constantin Negrea, fostul director al APIA Gorj, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate la Înalta Curte de Casație și Justiție. Negrea a fost găsit incompatibil, în anul 2016, pentru că a deţinut, simultan, funcţia publică de director al APIA şi calitatea de expert tehnic judiciar în specializarea agricultură.

Constantin Negrea a contestat raportul prin care era declarat incompatibil, dar, la finalul lunii noiembrie, Înalta curte de Casație și Justiție a respins definitiv cererea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here