Acasa / Headlines / Documentar despre viața Ecaterinei Teodoroiu filmat la Târgu Jiu

Documentar despre viața Ecaterinei Teodoroiu filmat la Târgu Jiu

Un documentar despre viața Ecaterinei Teodoroiu va fi realizat la Târgu-Jiu. Proiectul va conține atât filmul despre viața eroinei de la Jiu, dar și o carte cu imagini și documente despre viața acesteia. „Este un nou film documentar despre viața Eroinei de la Jiu realizat de regizorul Cornel Mihalache. Este un proiect mai amplu. Filmul va fi distribui împreună cu o carte document despre Ecaterina Teodoroiu, o lucrare care va conține documente și fotografii despre Ecaterina Teodoroiu, Este un proiect al Editurii «Princeps». Vom avea un pachet, carte și film documentar, bilingv, româno-francez, care cu siguranță va prinde în rândul tinerilor“, a spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor.

Primele imagini au fost înregistrate

Au fost înregistrate o serie de cadre în municipiul Târgu Jiu. Filmările vor continua la jumătatea lunii octombrie. „Primele cadre au fost filmate în Târgu Jiu și urmează ca în 12 octombrie, atunci când va fi reconstituită bătălia de la Podul Jiului, să vină echipa de filmare și să înregistreze mai multe cadre“, a precizat viceprimarul Tudor.

Documentarul ar putea fi prezentat în avanpremieră la Târgu Jiu

Filmul documentar ar putea fi prezentat în avanpremieră la Târgu Jiu chiar în luna noiembrie. „Sper ca în luna noiembrie să facem o avanpremieră a acestui film documentar la Târgu Jiu și, bineînțeles, prezentarea cărții scrisă de Maria Cojan Negulescu“, a mai adăugat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*