Doi inspectori fiscali din București s-au căsătorit de Dragobete în fața Porții Sărutului

0
11

Alina și Gabriel Marin sunt din București și au luat hotărârea să se căsătorească de Dragobete în fața Porții Sărutului din Târgu-Jiu. Cei doi au fost declarați soț și soție de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. „Am avut emoții și eu și tinerii, pentru că este prima căsătorie pe care o oficiez de Dragobete, care este sărbătoarea iubirii la români. Voi permanentiza această activitate la Târgu Jiu, la Poarta Sărutului. Tradiția aceasta va continua de Dragobete, pentru că trebuie să ținem la simbolurile noastre“, a spus primarul Marcel Romanescu. La finalul ceremoniei, cei prezenți au ciocnit un pahar de șampanie.

„Am ales acest loc pentru că este unul romantic”

Alina și Gabriel sunt inspectori fiscali și colegi de serviciu. Gabriel a povestit că au ales să vină în fața operei lui Brâncuși pentru a-și uni destinele pentru că este un loc romantic: „Am ales acest loc pentru că este unul romantic și cu semnificație mai mare decât în mod obișnuit. Am dorit să facem ceva diferit, pentru ca atunci când o să îmbătrânim să ne amintim de întâmplările frumoase din viața noastră. Este pentru prima dată când venim la Târgu Jiu. Este un efort destul mare, pentru că am venit de la București. O să mai revenim la Târgu Jiu“.

Alina a povestit că „Pentru că este sărbătoarea Dragobetului, am dorit să fim într-un loc special, mai ales că trăim și un moment deosebit în viețile noastre. Suntem de zece ani împreună. Cererea noastră a fost acceptată și am venit cu cel mai mare drag și s-a îndeplinit ceea ce am plănuit“, a spus Alina.

Au copilărit împreună

Gabriel a povestit că a copilărit împreună cu soția sa și că au dorit ca acest eveniment important să fie altfel pentru a-și aduce aminte toată viața: „Ne-am cunoscut în localitatea în care ne-am și născut. Am copilărit împreună. Am fost colegi la școala generală și liceu. A fost o perioadă în care am lipsit din viețile fiecăruia. Ne-am regăsit după un timp și am pornit din nou la drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here