3.3 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăHeadlinesDurere fără margini la înmormântarea olimpicului internațional care s-a spânzurat la Londra!...

Durere fără margini la înmormântarea olimpicului internațional care s-a spânzurat la Londra! Trupul său a fost înhumat la Cărbunești

Dan Tiberiu Sbîrcea, de 28 de ani, care și-a pus capăt zilelor în Londra, la puțin timp după ce obținuse doctoratul la una dintre cele mai bune universități din lume a fost înmormântat, ieri, în cimitirul orașului Târgu Cărbunești. În jur de 30 de persoane au venit să-l conducă pe Tibi pe ultimul drum. Au veni să-și ia adio de la acesta rude, prieteni și foști colegi. Dan Tiberiu Sbîrcea a clacat și s-a spânzurat, deși obținuse o perfomanță greu de egalat și era un tânăr de mare perspectivă. El ocupa și funcția de vicepreședinte al PNL Marea Britanie.

„Cerințele sunt la un alt nivel”

Mama tânărului a fost foarte afectată și nu-i venea să creadă că fiul ei nu mai este: „Mamă, de ce nu ai răspuns la telefon, pentru a-mi spune ce ai pe suflețel!?”. Cortegiul funerar a trecut pe la casa familiei, acolo unde s-a născut Tibi, dar și prin locurile dragi din copilăria tânărului. Cei care s-au adunat să-l conducă pe Tibi pe ultimul drum nu prea își explicau ce s-a întâmplat. „Îl știu din școală. Am mai păstrat legătura. Era un tânăr deosebit de inteligent și îi plăcea viața. Nu m-am gândit că suferea așa de mult. Probabil că presiunea este destul de mare. Cerințele sunt la un alt nivel și, neavând un sprijin, familia fiind departe, probabil că a clacat”, a spus o fostă colegă de școală.

A participat la olimpiada internațională de chimie

Dan Tiberiu Sbîrcea era considerat un adevărat geniu. El terminase doctoratul la Imperial College din Londra, o universitate de prestigiu, care se află pe locul șapte la nivel mondial între instituțiile de învățământ superior. El a încetat din viață pe data de 13 noiembrie. Tibi era pasionat de chimie, moștenind această pasiune de la mătușa sa, profesor de chimie și fizică la Școala Generală din Aninoasa. „El a fost elev atât al Colegiului Național Gh. Țițeica, cât și al Colegiului Național Traian din Drobeta Turnu Severin, olimpic internațional la chimie. Și-a continuat studiile la Imperial College din Londra, unde și-a terminat doctoratul cu record mondial în domeniul neuroștiinței“, a prezentat pe pagina sa Facebook Iasmina Alstani, verișoara lui Tibi.

Când va fi înmormântat medicul Valeriu Stăvilă. Mesajul transmis de fiica sa

0
Medicul anestezist Valeriu Stăvilă va fi înmormântat joi, 13 octombrie, în Cimtirul Municipal din Târgu...

Băut, și-a agresat concubina

0
Poliția Rurală Târgu-Cărbunești a reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere...

Doar România participă cu 4 reprezentanți la funeraliile Reginei Elisabeth a II-a

0
Doar România participă cu 4 reprezentanți la funeraliile Reginei Elisabeth a II-a. Familia regală a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!