Elevi din cinci judeţe dansează pentru copiii cu dizabilităţi! Concursul are loc la Târgu-Jiu

0
14

concurs-de-dansAstăzi, la Târgu-Jiu, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Goij, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi Consiliul Judeţean Gorj, organizează etapa regională a Concursului Naţional de dans „Împreună pentru Viitor” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

Evenimentul se va desfăşura astăzi, la restaurantul de pe insuliţa Jiului, între orele 11.00 – 15.00. La concurs vor participa elevi coordonaţi de profesori din cinci judeţe: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Teleorman. Concursul va cuprinde două secţiuni: secţiunea de dans modern şi secţiunea de dans tradiţional. Fiecare judeţ va participa cu câte o echipă pentru fiecare secţiune.

Componenţa fiecărei echipe va fi mixtă conform regulamentului de desfăşurare a concursului, cuprinzând în mod egal elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate SNAC şi elevi beneficiari cu dizabilităţi. Activităţile din cadrul SNAC încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflaţi în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here