Acasa / Headlines / Elevii de 10 la Evaluarea Națională au fost premiați

Elevii de 10 la Evaluarea Națională au fost premiați

Patru elevi gorjeni care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională au fost premiaţi astăzi de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Suma oferită de Ministerul Educaţiei fiecărui elev eminent este de 1.000 de lei.

Este vorba despre Ana Maria Bâzgă de la Colegiul Național „Spiru Haret”, Denis Covei, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, Ștefania Drăghici de la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” şi Monica Trocan de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”. Ana Maria Bâzgă a spus că a învățat foarte mult pentru rezultatele obținute: „Nu a fost extraordinar de greu, dar a fost așa cum mă așteptam să fie. A necesitat multă muncă și mult timp. Am ales să învăț la Colegiul Național «Ecaterina Teodoroiu», pe profilul matematică-informatică“.

Premiile au fost înmânate de Ion Ișfan

Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, le-a înmânat elevilor premii: „Am pus în aplicare ordinul 4164 emis de ministrul Educației naționale prin care Ministerul Educației Naționale și Guvernul României îi premiază pe elevii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională. Spre satisfacția noastră și bucuria părinților, avem și la Gorj patru copii care au obținut media 10“, a spus Ion Ișfan.

Un comentariu

  1. GRADATIILE CUM S-AU DAT DOMNU iSFAN TOT PE BANI SI PE RELATII ? INSpECTORUL PRUNESCU ESTE PRIMUL DUPA UN AN LA ISJ? RUSINE

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*