14.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăSocialElevii din Gorj pot face parte din generația de electricieni a viitorului

Elevii din Gorj pot face parte din generația de electricieni a viitorului

liceu energeticElevii din Gorj care își doresc o carieră în domeniul energetic pot alege să facă parte din generația de electricieni a viitorului, prin intermediul proiectului Ucenic Electrician. Primul pas este să se înscrie în zilele de 12 și 13 iunie la secția cu profil electric a Liceului Energetic Târgu-Jiu.

În toamna acestui an, elevii Liceului Energetic vor avea acces la programul pilot Ucenic Electrician, susținut de Distribuție Oltenia. Proiectul este organizat în colaborare cu Liceul Energetic Târgu-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Asociația ROI. Condiția esențială pentru doritori este ca după absolvirea ciclului gimnazial să opteze pentru Liceul Energetic Târgu-Jiu, specializarea Electrician exploatare centrale, stații și rețele electrice. În cadrul programului Ucenic Electrician, elevii gorjeni vor beneficia de sesiuni de mentorat, stagii de pregătire practică în instalațiile electrice ale operatorului Distributie Oltenia, dar vor avea parte și de sesiuni de dezvoltare personală alături de specialiștii Asociației ROI. „Performanța elevilor va fi recompensată cu o bursă lunară în valoare de 200 de lei, oferită de Distribuție Oltenia. Această bursă va fi pusă la dispoziția primilor 5 elevi cu rezultatele cele mai bune.

Pentru mai multe detalii despre proiectul Ucenic Electrician, va invitam sa accesati https://distributieoltenia.ro/ucenicelectrician

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -