Elevii Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, premiați la Slatina

0
18

scoala-populara-de-artaElevii Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu s-au întors cu o mulțime de premii de la Festivalul Arte și Tradiții Românești, ediția a III-a, ce a avut loc la Slatina. Elevii gorjeni au luat premii la toate categoriile la care au participat. Școala Populară de Artă din Târgu Jiu continuă să colecteze premii pe la toate festivalurile de profil din țară.

La festivalul „Arte și Tradiții Românești”, din Slatina, elevii școlii din Târgu-Jiu au obținut premii la toate categoriile de canto. „La fiecare categorie de vârsta, la prima categorie 9-14, am luat locul II, la 10-18, locul I și la18-30 am luat locul trei. Am participat cu Matei Izabela de 12 ani, Maria Mihaila, 15 ani și Nicolita Stoichin, 18 ani”, a declarat Camelia Argint, profesor canto.

La dans modern, trupele de la Târgu Jiu au obținut, de asemenea, premiul I. „Am luat un premiu I, iar trupa de juniori a obținut și ea premiul I. Concursul a fost greu, dar și frumos iar noi ne-am distrat pe scena, a spus Gabriel Costea, liderul trupei Galactic Crew. Și la instrumente, tot elevii Școlii Populare din Târgu Jiu au fost cei mai premiati. „La Școala Populară de Arte din Târgu Jiu cred că, dupa cum au zis și organizatorii, am fost cei mai tari, am luat cele mai multe premii și instrumentiștii și vocalii. Pe unde mergem, ȘPA este cea mai tare”, a precizat profesorul Ștefan Popescu.

Naistul Razvan Popescu a obținut și de această dată premiul I pe categoria sa, la festivalul de la Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here