Eveniment caritabil pentru Costi Tivig, tânărul diagnosticat cu o boală cruntă!

0
122

Un târgujian în vârstă de doar 25 de ani a fost diagnosticat cu o boala foarte gravă: cancer la pancreas. Boala poate fi tratată într-o clinică din Viena, dar costurile depășesc puterile tânărului sau ale familiei sale, așa că prietenii săi au inițiat o campanie pe Facebook pentru a-l putea ajuta pe Constantin Tivig. De asemenea, pe 7 septembrie, la Anna Events va fi organizat un eveniment caritabil pentru a-l ajuta pe Costi Tivig.

Vestea că un om așa de tânăr are cancer la pancreas a căzut ca un trăsnet! Familia și prietenii lui Costi Tivig au decis să strângă banii necesari pentru a salva viața băiatului. După ce s-au interesat la mai multe spitale, aceștia au aflat că boala tânărului poate fi tratată la o clinică din Viena, însă costul zilnic al tratamentului este de o mie de euro. După ce au inițiat campania de strângere de fonduri în mediul online, prietenii lui Costi Tivig au gândit un eveniment caritabil care va avea loc la Anna Events pe 7 septembrie.

Biletul de intrare va fi 10 lei, iar prietenii lui Costi Tivig speră să vină cât mai multă lume. Aceștia au pregătit mai multe surprize! „Un seamăn de al nostru are nevoie urgentă de ajutor. Noi: Coafuri Marina, Make Up Nicol, Sabrina Maria Roxana, Nichifor Denisa, Ionescu Iulia, Fere Marius Fierascu, Ștefan Moșoi, Adelina Georgiana și Oana Cristina ne-am tot gândit cum să facem să îl ajutam. Și am hotărât să organizăm un spectacol caritabil. Prețul biletului de intrare va fi 10 lei bani care i se vor aloca lui. Plus că vor exista și 2 urne unde fiecare, dacă va dori, poate să pună și cea mai mica sumă. Va avea loc un concurs de miss. Vor fi alături de noi și ne vor încântă cu vocile lor: Sabrina Maria Roxana, Loredana Nicoleta Ionescu Budică, Adelina Gricioiu și mulți alții. Fotograf: Hulea Mihai-Marius. Vor fi și alte surprize, tombole cu premii. Sperăm și vă rugăm să fiți alături de noi. Nu putem promite că va fi cel mai reușit spectacol, dar putem promite că de pe urma lui putem face un mare bine. Vă mulțumim”, au scris cei care se ocupă de buna organizare a evenimentului.

Biletele se vor achiziționa de la intrare! „Am organizat acest eveniment cu scopul de a-i sări în ajutor lui Costi. Vă așteptăm în număr cât mai mare, joi, 7 septembrie, la ora 19:00 la Anna Summer Events pentru un super spectacol”, a declarat Sabrina Maria, prietenă cu tânărul bolnav.

Conturile în care se pot face donații

Conturile în care se pot face donații pentru a-l ajuta pe Constantin Tivig să treacă peste acest cumplit moment sunt următoarele:

Cont Lei: Constantin Tivig
RO 08 RZBR 0000 0600 0263 3605


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here