3.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăBila AlbaExpoziție de picturi nonfigurative

Expoziție de picturi nonfigurative

O expoziție de picturi nonfigurative realizate de artiștii prezenți în cele 29 de ediții ale GORJFEST va fi vernisată joi 11 aprilie 2019 în sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Curatorul expoziției Teodor Dădălău a adunat cele mai frumoase și interesante lucrări  într-o expoziție din aproape 40 de pânze. Cele mai multe lucrări reflectă o maturitate artistică, o trecere de la realism la abstracționism.

Dacă până acum ați putut admira lucrări realizate în timpul Festivalului Internaţional de Arte Vizuale GORJFEST reprezentând “Peisajul” și „Portretul”, iată că acum  Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită la vernisarea unei expoziții care creează un nou univers, multidimensional. E o viziune interesantă în foarte multe lucrări, o viziune abstractă, dar totodată foarte aproape de noi.

Lucrările realizate în ulei pe pânză au fost calificate de criticii de artă prezenți la cele 29 de ediții GORJFEST  drept imagini de abstracționism pur. În sala “Florin Isuf” vor fi expuse lucrări realizate de artiști din Statele Unite ale Americii, Japonia, Austria, Olanda, Israel, Republica Moldova și România.

Expoziția este deschisă timp de o săptămână. Intrarea este liberă. Toți gorjenii sunt așteptați așadar la o expoziție foarte frumoasă și foarte rară, pentru că puțini pictori sunt înzestrați cu măiestrie și curaj în ceea ce fac.

Expoziție în Capitală a artistului plastic târgujian Mihai Țopescu

0
Artistul plastic târgujian Mihai Țopescu va expune în Capitală. Vernisajul expoziției va avea loc la...

Banca Națională a României organizează expoziția 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia

0
Muzeul BNR, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române și în...

Expoziția unui pictor apreciat, la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

0
Iubitorii de artă din Târgu Jiu vor avea posibilitatea să vadă lucrările artistului plastic Eva...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!