0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSocialFapte bune de Crăciun

Fapte bune de Crăciun

Moș Crăciun a ajuns în mai multe comune din Gorj cu sprijinul Organizației de Femei a Partidului Social Democrat Gorj. Mai multe daruri au fost împărțite micuților care așteptau vizita bărbosului.

Sărbătoarea Nașterii Domnului ar trebui să reprezinte moment de bucurie, de plinătate. Din păcate însă, pentru mulți semeni de-ai noștri acest lucru nu se întâmplă. Cei mai afectați de lipsuri sunt copiii, care nu se pot bucura de sosirea Crăciunului din cauza sărăciei. Pentru câțiva dintre ei, Organizația de Femei a Partidului Social Democrat Gorj s-a mobilizat și a reușit să le aducă un strop de bucurie în case și în suflete. La 30 de copii din Samarinesti, Glogova și Cătunele, Moș Crăciun a venit cu câteva zile mai devreme, încărcat cu dulciuri, hăinuțe și jucării.

”Zâmbetul unui copil este răsplata pentru munca noastră, a OFSD Gorj. Mă bucur că am reușit să aducem un strop de bucurie unor familii aflate în dificultate, pentru care sărbătorile nu vin cu belșug, ba din contră. Le mulțumesc colegelor mele pentru implicare și sunt convinsă că nu ne vom opri aici. Le urez tuturăr multă sănătate, în primul rând, și un călduros La mulți ani!”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

(VIDEO) Meciul Sepsi – FCU Craiova 1948, încheiat după 26 de minute

0
Partida dintre OSK Sepsi Sfântu Gheorghe și FCU Craiova 1948 a fost întreruptă inițial și...

Euro a scăzut de la începutul anului cu aproape 1,3%

0
Săptămâna trecută, leul a avut o evoluție apreciativă față de principalele valute, la care au...

Fermă de ovine la Dănești

0
Un investitor din domeniul zootehniei și-a propus să înființeze o fermă de ovine la Dănești....

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!