Femeia de 44 de ani care a căzut în gol în timp ce întindea rufe la uscat era angajata Spitalului Județean

0
26494
Daniela Pomagă

Daniela Pomagă, de 44 de ani, care a căzut în gol de la etalul III al unui bloc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, lucra ca registrator medical în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe site-ul unității medicale a fost postat un mesaj în care se deplânge moartea fulgerătoare a femeii: „Cu nemăsurata tristețe in suflet, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenta din Targu Jiu își ia rămas bun de la cea ce a fost colega si angajata noastră, unul dintre cei mai sufletiști si devotaţi oameni care a lucrat in cadrul ambulatoriului spitalului din TG JIU. Deplângem plecarea atat de brusca si de prematura dintre noi.

În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate și fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!“.

Femeia a căzut de la balconul apartamentului în timp ce întindea rufe. Aceasta s-ar fi dezechilibrat și a căzut. Daniela Pomagă era mama doi copii, dintre care unul este minor, iar soțul său este șofer la Consiliul Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here