Festivalul Național de Teatru „Elvira Godeanu”, organizat în luna mai

0
16

Data Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” a fost stabilită, astfel că evenimentul se va desfășura în luna mai a acestui an. În fiecare an, nume mari ale scenei teatrului din România au fost prezenți aici, iar anul acesta va fi la fel, însă momentan nu au fost anunțați actorii și regizorii care le vor oferi gorjenilor spectacole de excepție.

Festivalul Național de Teatru „Elvira Godeanu”, organizat în luna maiFestivalul Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” a ajuns la a XVI-a ediție. „Știm data când se va desfășura Festivalul Național de Teatru «Zilele Elvira Godeanu», însă nu au fost stabilite cu exactitate spectacolele ce se vor juca și nici actorii și regizorii importanți ai țării care ne vor bucura cu prezența, însă vă asigur că evenimentul va fi unul reușit, așa cum ne-am obișnuit. Perioada stabilită este 13 mai – 23 mai, cu siguranță vom afla și spectacolele, data și prețul unui bilet. Acestea vor fi anunțate undeva în luna aprilie, atunci când vor fi și scoase la vânzare biletele”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Acest festival a debutat în urmă cu 16 ani, iar de atunci au poposit pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” nume importante ale actoriei românești. La edițiile anterioare, prețul unui bilet a fost de 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here