Acasa / Social / Firma Artego va ajuta familia Vioricăi Pârjol! Încă mai au nevoie de bani pentru a-și repara acoperișul

Firma Artego va ajuta familia Vioricăi Pârjol! Încă mai au nevoie de bani pentru a-și repara acoperișul

Viorica Pârjol, din satul Vladimir, este o mamă singură și dedicată celor cinci fete pe care le are. Unicul fiu i-a murit înecat acum doi ani de zile, iar vara aceasta ea și fiicele ei au rămas fără casă, care le-a fost distrusă în mare de un incendiu puternic. Mai mulți oameni cu suflet mare au inițiat o campanie de strângere de fonduri, căci pentru refacerea acoperișului și reparațiile ce mai sunt necesare la casă este nevoie de o sumă serioasă de bani – 430 milioane lei vechi, mai exact. RO 28 CECEDJ 1208 RON 1175087, deschis la CEC Bank, pe numele Pârjol Viorica, este contul în care puteți dona.

Viața Vioricăi Pârjol a fost întotdeauna dificilă, dar a găsit puterea să nu se lase copleșită de greutăți. Din păcate, necazurile nu par să o contenească. Vara aceasta acoperișul casei femeii din comuna Vladimir a fost distrus într-un incendiu. Acum locuiește, alături de fiicele sale, la Mănăstirea Cămărășeasca din orașul Târgu-Cărbunești. Povestea sa a impresionat-o pe maica stareță, dar și pe o tânără din Târgu-Jiu, care a demarat o campanie umanitară. Deja, oamenii cu suflet mare au început să-i dea câte o mână de ajutor. Firma Artego vrea să sprijine familia. Alexandru Picui, director în cadrul societății, a mers la fața locului pentru a vedea de ce este nevoie urgent. „Am văzut despre ce este vorba, vom discuta și vom încerca să o ajutăm în măsura posibilităților. Acoperișul trebuie refăcut, căci se va distruge casa cu totul. Este foarte mult de lucru, dar firma noastră nu poate face totul. Sper să mai ajute și alți oameni de bine”, a spus Alexandru Picui, reprezentant al firmei ARTEGO.

Cinci fete cuminți

Viorica are cinci fete: Ileana are 15 ani, Teodora are 12 ani, sora lor Gabriela a împlinit 10 ani, Mihaela are 9 ani, iar cea mai mică, Maria, abia a trecut de opt ani! Cele șase trăiesc din alocațiile fetelor, dar ele prețuiesc lucrurile simple, nu știu ce sunt hainele sau accesoriile scumpe, își doresc să fie sănătoase. „Fetele sunt cuminți, învață bine, le place să învețe pentru că mama lor le-a spus că așa vor reuși în viață. Sunt credincioase și bine crescute, foarte vrednice. La Craiova, în micuța cameră în care locuiesc toate șase este mereu curățenie, știu să își facă mâncare. Le-a crescut exemplar Viorica, chiar dacă de la soț n-a avut vreun sprijin”, a spus maica stareță a Mănăstirii Cămărășeasca din Cărbunești. Cei care vor să le dea o mână de ajutor, le pot căuta pe fetițe la Mânăstirea Cămărășeasca din Târgu Cărbunești sau pot dona în contul:

RO 28 CECEDJ 1208 RON 1175087, deschis la CEC Bank, pe numele Pârjol Viorica

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*