Acasa / Headlines / Gorjenii, așteptați să doneze sânge de Ziua Națională. Campania mobilă se va desfășura în două localități din Gorj

Gorjenii, așteptați să doneze sânge de Ziua Națională. Campania mobilă se va desfășura în două localități din Gorj

Cetățenii municipiului Târgu Jiu care vor să doneze sânge pentru a salva o viață sunt așteptați sâmbătă, 30 noiembrie, în parcarea mall-ului din Târgu Jiu. Aici se va afla un autocar special amenajat și dotat cu aparatura necesară pentru donarea de sânge în condiții optime. Autocarul de campanie mobilă va fi amplasat în parcarea exterioară a centrului comercial între orele 10,00 și 16,00. „Îi așteptăm pe toți cei care doresc să doneze sâmbătă, de la ora 10,00, până după amiază, la ora 16,00, cu posibilitatea prelungirii acestui program de donare, în funcție de adresabilitatea potențialilor donatori în parcarea de la Shopping City Târgu Jiu. Este un parteneriat pe care încercăm să-l transformăm în tradiție. Acolo vom avea autocarul mobil de donare, care nu poate scăpa privirii, pentru că este mare, roșu și cu toate însemnele specifice centrelor de transfuzii“, a spus Nicoleta Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu.

Autocarul va fi prezent în Novaci de Ziua Națională

Autocarul campaniei mobile de donare de sânge se va afla duminică, de Ziua Națională a României, în localitatea Novaci. „Vom petrece Ziua Națională a României într-un alt mod. Astfel, autocarul campaniei mobile va fi prezent în cadrul târgului de la Novaci, pentru cetățenii localității, precum și pentru cei din zonele din împrejurimi. Vom fi prezenți acolo de dimineață, de la ora 8,00. Novăcenii ne așteaptă, pentru că am mai fost prezenți acolo și am primit mai multe întrebări despre viitoare acțiune. Îi așteptăm toți locuitorii din jurul Novaciului să vină și să doneze sânge“, a mai precizat Nicolae Căluțoiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*