Grav bolnavă, Adelina Oțet are o șansă de salvare în Ungaria! Încă este nevoie de sprijin

0
17

Adelina OțetAdolescenta Adelina Oțet are vârsta de 17 ani și a fost diagnosticată cu o boală gravă, viața sa și a părinților săi fiind dată peste cap la aflarea veștii. Adelina suferă de o MALFORMAȚIE ARTERO – VENOASĂ COMPLEXĂ DE FOSĂ CRANIANĂ POSTERIOARĂ, MALFORMAȚIE CONGENITALĂ A SISTEMULUI NERVOS NESPECIFICATĂ. Familia Oțet a mers cu Adelina în Ungaria, aceasta neputând fi operată în spitalele din România. Medicii de aici au solicitat refacerea analizelor, iar după ce vor reface RMN-ul, familia Oțet va merge iarăși în Ungaria pentru a afla ce va urma. În curând, Adelina ar putea fi operată, însă fata și familia sa au mare nevoie de sprijin financiar!

Adelina OțetDe când a aflat de boala gravă de care suferă, viața Adelinei Oțet s-a schimbat. Cu toate că vestea a picat ca un trăsnet, Adelina este o adolescentă puternică, care nu are de gând să renunțe, va lupta cu boala până va învinge! Curajul său este dublat și de sprijinul moral pe care îl primește de la prietenii și cunoscuții săi. Sute și sute de mesaje de încurajare primește Adelina zi de zi și acest lucru o întărește. Săptămâna trecută, familia Oțet a mers cu fiica bolnavă la o clinică din Ungaria, acolo unde Adelina are șanse reale să se facă bine. În România, copila nu poate fi operată, singura șansă la viață fiind la această unitate medicală din Ungaria. Aici, eleva a fost supusă unor alte teste medicale, medicii solicitând și refacerea RMN-ului. După ce vor reface RMN-ul la Timișoara, părinții o vor duce pe Adelina din nou în Ungaria. De acolo vor primi informații clare despre ce va urma pentru Adelina: la ce proceduri medicale va fi supusă, când va fi internată, câți bani va costa intervenția etc. „Au fost în Ungaria și au trimis-o să refacă RMN-ul. Astăzi (luni, n.red.) merg la Timișoara pentru a reface RMN-ul, după care vor merge iarăși în Ungaria cu rezultatul. Este o situație grea, dar suntem încrezători că totul va fi bine. Adelina are mulți oameni alături, care o iubesc, se roagă pentru ea, încearcă să o ajute. Trebuie spus că elevii din Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu au strâns bani pentru Adelina. Un elev de acolo este din Runcu și cunoaște situația. În Carrefour-mall sunt deja urnele și sperăm să fie bine, să strângă banii necesari”, a spus mătușa Adelinei.

Mesaje de încurajare

Adelina OțetPe pagina de socializare, Adelina primește sute de mesaje de încurajare. Prietenii, cunoscuții, rudele sale îi sunt alături și se roagă la Dumnezeu ca fata să se facă bine. „Eu unul am o presimțire că totul va fi bine, sunt sigur, (și mai ales că toată lumea îți este alături) că vom învinge problema asta și asta numai datorită ție… fiindcă cu toții te vedem că ești puternică și luptătoare… Bravo ție, draga mea….. abia așteptăm vestea cea bună ca să putem într-adevăr să zâmbim și să ne bucurăm cu toții. TE AȘTEPTĂM…. TE SUSȚINEM…..TE IUBIM”, a scris un consătean. „Fii puternică, Adelina, o lume întreagă te iubește și te susține să te întorci cu sănătatea de care ai nevoie, copil scump și frumos”, i-a scris o profesoară. „Ade, trebuie să fii puternică, mult curaj și să fii mândră că ai mulți prieteni care se roagă pentru tine și sunt alături de tine pe unde ești, chiar peste hotare.Te pup dulce copil frumos”, a postat o prietenă de-a fetei. „Ești un miracol Adelina, iar tu trebuie să știi că toți îți suntem alături, și sunt ferm convins că vom reuși… Eu personal am văzut că ești foarte puternică și așa vei reuși, fii tare, fiindcă toți te iubim și îți suntem alaturi…”, este un alt mesaj.

Puteți ajuta DONÂND!

Familia, prietenii și colegii Adelinei Oțet fac un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta cu o sumă de bani. Pentru cei care doresc să doneze și prin intermediul sistemului bancar, conturile familiei sunt:

Cont bancar lei: RO66BRDE200SV48699182000
Cont bancar euro: RO67BRDE200SV54666602000
OȚET GHEORGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here