Horațiu Mălăele, la întâlnirea de 50 de ani de la absolvirea liceului

0
642

Horațiu Mălăele va fi prezent vineri, 11 iunie, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ (CNTV), pentru a se reîntâlni cu colegii de clasă la împlinire a 50 de ani de la absolvirea liceului. Cu această ocazie, amfiteatru unității de învățământ va purta numele celebrului actor, regizor, desenator și, mai nou, scriitor. „Ca semn al prețuirii, al nevoii de reamintire, de redescoperire a școlii și oamenilor care scriu istoria Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“, prin propria poveste de viață, Amfiteatrul instituției noastre va purta numele «Horațiu Mălăele». Dezvelirea plăcii va avea loc vineri, 11 iunie 2021, ora 16,00, iar de la ora 19,00, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, se va desfășura un eveniment care va reuni absolvenții de ieri și de azi, readucând bucuria în sufletele noastre. Invitat de onoare: Horațiu Mălăele, LTV-ist de mai bine de 50 de ani“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a CNTV.

„Sălile Colegiului vor primi numele unor personalități din rândul absolvenților“

Cristina Goanță, director al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ a precizat că amfiteatrul va purta numele marelui om al scenei ca o formă de recunoaștere: „Sunt 50 de ani de când Horațiu Mălăele a absolvit Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ și este o formă de recunoaștere a unui elev al colegiului care a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Amfiteatrul fiind cu destinația de spectacol, ne-am gândit în acest sens“.

Acțiunile de acest fel vor continua. „Se va începe o acțiune prin care sălile Colegiului vor primi numele unor personalități din rândul absolvenților“, a mai spus Cristina Goanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here