Acasa / Social / În luna iubirii, Shopping City Târgu Jiu trimite un cuplu într-un city break

În luna iubirii, Shopping City Târgu Jiu trimite un cuplu într-un city break

De Valentine’s Day, în intervalul 17:00 – 20:00, Mall-ul din Târgu Jiu a pregătit mai multe provocări pentru cuplurile îndrăgostiți. De asemenea, până pe data de 23 februarie, cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei se vor transforma în premii instant pentru primii 200 de clienți, iar cel mai norocos client poate câștiga, prin tragere la sorți un city break.

Distracție în doi, de Valentine’s Day

Pe 14 februarie, Shopping City Târgu Jiu sărbătorește ziua internațională a iubirii și  a pregătit mai multe activități pentru cupluri. Într-o atmosferă de petrecere, cu muzică bună și înconjurați de echipa lui Cupidon, îndrăgostiții vor primi câte o provocare și, dacă vor reuși să o îndeplinească vor fi recompensați cu un premiu surpriză. Mai mult, aceștia vor putea face fotografii în cabina special amenajată, păstra pentru totdeauna amintirea acestei zile fericite.

Bonurile de cumpărături devin bilet de călătorie

Pe 24 februarie, chiar în ziua de Dragobete, va fi extras câștigătorul tombolei care va primi un voucher în valoare de 2.500 de lei, pentru un city break alături de persoana iubită. Pentru a participa, clienții Shopping City Târgu Jiu trebuie să prezinte la Info Desk maximum două bonuri de cumpărături, cu valoare de minimum 150 de lei, în ziua în care au făcut cumpărăturile. Mai mult, primii 200 de clienți înscriși vor primi pe loc un premiu garantat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*