Acasa / Social / Începe stagiunea la teatru! 6 premiere pentru iubitorii de frumos. Vezi întregul program al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu

Începe stagiunea la teatru! 6 premiere pentru iubitorii de frumos. Vezi întregul program al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu

Mai sunt doar câteva zile și Teatrul Dramatic Elvira Godeanu își va deschide din nou porțile pentru a-și primi publicul. Noi piese de teatru vor fi puse în scenă dar conducerea anunță multe alte evenimente, recitaluri și spectacole. Prețul unui bilet rămâne același s-a umblat doar la abonamentele care permit tuturor categoriilor ce cetățeni să relaxeze frumos.

Premiere, reluări și spectacole pentru copii. Cam așa a fost gândit noul proiect făcut la cererea publicului. Sunt piese care, cu siguranță, se vor bucura de un succes deplin însă sunt și puneri în scenă care se doresc a fi revăzute de către publicul larg. Pentru toate variantele s-a găsit o soluție. „Anul acesta conducerea instituției a gândit o formulă pentru abonamente, pentru a da posibilitatea tuturor membrilor comunității noastre să vină spre teatru.Debutul de stagiunea va avea loc pe 22 septembrie cu „Despre un Idol și Ion Anapoda”. Urmează apoi „Fabrica de Impro”, un spectacol în care actorii și spectatorii vor construi împreună spectacolul. De fiecare dată va fi altceva”, a declarat Cosmin Brehuță, directorul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu.

Rampă de lansare

De anul acesta tinerii talentați vor avea ocazia să urce pe scenă pentru a-și demonstra talentul. „De anul acesta mai mulți tineri vor avea ocazia de a-și găsi un drum alături de noi, pentru că de anul acesta reîncepe Festivalul Național de Teatru pentru elevi Constantin Stanciovici Brănișteanu”, a declarat Ianis Gârbaciu.

Abonamente

Anul acesta numărul abonamentelor este foarte mare, fiecare catgorie de public putând opta pentru ceea ce-și dorește. Pentru copii, abonamentul Ligia Tilici, sunt 2 tipuri de abonamente pentru 2-3 persoane prețul este de 70 sau 100 de lei iar ca reprezentație pot urmării 4 spectacole. Un alt abonament avantajos este cel pentru pensionari, Jana Serbănescu, prețul este 25 de lei pentru 3 spectacole. Abonamentul Titu Rădoi, pentru gimnaziu, sunt incluse 3 spectacole iar prețul este de 25 de lei. Francisc Milescu,n70 lei- 5 spectacole la alegere. Abonamentul Constantin Stanciovici Brănișteanu costă 50 și se adresează elevilor de liceu- 4 spectacole + un bonus la alegere un alt spectacol. Abonamentul care poate fi considerat VIP costă 170 de lei, poate fi utilizat la toate spectacolele cu mențiunea că trebuie făcută rezervare prealabilă. Mai multe informații se pot obține direct de la unitatea de cultură.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*