Acasa / Social / Din nou InfoStud pentru studenţii de la UCB

Din nou InfoStud pentru studenţii de la UCB

Nu mai puţin de 360 de studenţi din Regiunea Sud-Vest Oltenia au parte de consiliere, în cadrul proiectului „Construieşte-ţi o cariera de succes!”, derulat de Universitatea Politehnica din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Un element definitoriu al proiectului educaţional este organizarea de sesiuni de informare InfoStud, iar astăzi are loc o nouă astfel de acţiune educativă, a şaptea.

Din luna mai 2014, Universitatea Politehnica din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. O nouă sesiune de informare InfoStud, a şaptea are loc astăzi, la sediul Facultăţii de Inginerie. Importanţa reuniunilor InfoStud rezidă din organizarea dezbaterilor privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. Vor fi invitaţi să participe studenţi din grupul ţintă, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, dar şi cadre didactice şi reprezentanţi din diferite companii. Nu vor lipsi dialogul interactiv cu studenţii lucrul în echipă, raporturile de muncă, dar şi studii de caz privind activitatea industrială şi economică.

Cresc şansele întro orientare profesională corectă a tinerilor

Obiectivul general al proiectului „Construieşte-ţi o carieră de succes!” este asigurarea tranziţiei a 360 de studenţi din Regiunea Sud-Vest Oltenia spre piaţa forţei de muncă, facilitând integrarea lor în societatea românească. Campania InfoStud se va derula în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională, iar tinerii participanţi au şansa să dezvolte competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*