Acasa / Social / Invitație pentru pici!

Invitație pentru pici!

Teatrul de Păpuși ″Pinocchio″, din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, invită copiii, miercuri, 20 noiembrie 2019, ora 1200, la Muzeul Județean  Gorj ″Alexandru Ștefulescu″, la premiera spectacolului – TREI PITICI VOINICI. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Piesa ”Trei pitici voinici” se vrea o alternativă la prea multă tehnologie, pentru că odată cu ascensiunea mijloacelor moderne de comunicare, tindem să dăm din ce în ce mai puțină importanță cititului. În urma întâlnirii cu personajele, precum: cei trei pitici, Marinică și asistenta, copiii vor învăța că trebuie să se joace, să  creeze, să-și dorească să citească o carte și abia apoi, cu un vocabular frumos și bogat, să apeleze la tehnologie pentru a-și desăvârși educația.

Spectacolul este unul energic, din piesă nu vor lipsi dansurile și cântecelele. Povestea este scrisă de Cornelia Diaconu și Costel Popovici, în regia Corneliei  Diaconu. Din distribuție fac parte actorii păpușari: Daniela Rednic, Liliana Uscătescu, Andreea Maria Urlan și Alina Mornea.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*