Acasa / Headlines / Ion Caramitru a primit premiul Festivalului Național „Zilele Elvira Godeanu“

Ion Caramitru a primit premiul Festivalului Național „Zilele Elvira Godeanu“

Festivalul National de Teatru ”Zilele Elvira Godeanu” s-a încheiat seara trecută cu Gala Premiilor. Premiul festivalului i-a fost conferit lui Ion Caramitru, care nu a putut fi prezent la Târgu Jiu.

Evenimentul a adus pe scena nume mari din lumea teatrului, actori și autorități care au pus umărul la clădirea teatrului din Târgu Jiu. Marian Negrescu, omul care a pus bazele teatrului a fost premiat si aplaudat la scena deschisă de publicul prezent. El a spus că toată dragostea de care are parte să fie transferată către noul director al teatrului, Cosmin Brehuță.

 
 
 
 
 
 

Gala a debutat cu o expoziție cu obiecte personale dedicate actriței Elvira Godeanu. Obiectele Elvirei Godeanu ce au fost expuse, aseară vor rămane permanent in incinta teatrului, pentru public. De asemenea, in cadrul Galei au fost premiată familia Mischie, dar si familia Gârbaciu, în numele regretaților Nicolae Mischie și Viorel Gârbaciu. Dinu Săraru, cunoscutul scriitor și director de teatru, prezent si el la eveniment, i-a oferit Teatrului din Târgu Jiu ultima fotografie a Elvirei Godeanu, care a fost realizată cu putin timp inainte ca aceasta sa treacă in lumea celor drepti și a relatat câteva intamplări cu aceasta.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*