Acasa / Headlines / Locuințe și ajutoare de urgență pentru târgujieni

Locuințe și ajutoare de urgență pentru târgujieni

Municipalitatea are în plan să ajute cetățenii care au căzut victime furtunii din zilele trecute. Oamenii ce s-au ales cu pierderi importante vor fi ajutați cu bani pentru refacerea daunelor. În aceiași sedință de Consiliu Local, aleșii vor aproba și lista finală pentru repatizarea mult doritelor ANL-uri.

Primarul Marcel Romanescu susține că pagubele au fost centralizate și proprietarii de locuințe care au rămas fără acoperișul de la casă din cauza vremii rea vor fi ajutați. Măsura urmează să fie luată prin votul consilierilor locali. „Două locuințe au rămas fără acoperiș, una pe strada Zorilor alta pe Cezar Petrescu. Urmează ca în perioada următoare să promovăm o dispoziție prin care să dăm niște ajutoare de urgență, măcar pentru materiale, pentru ca oamenii să poată să își refacă acoperișul la casă”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

ANL-urile, repartizate

Pe ordinea de zi a ședinței din data de 25 iunie vor fi aprobate și listele finale ale beneficiarilor de locuințe sociale. Atunci târgujienii ce au depus solicitări în acest sens află dacă vor primi sau nu o casă. „În următoarea sedință de Cosniliul Local se vor aproba listele finale. Au fost cinci contestații, una a fost acceptată și pe data de 25 se va aproba lista cu ANL, prin hotărâre de Consiliul Local”, a mai adăugat primarul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*