Locuri de muncă în Marea Britanie. Cum poți câștiga 20.500 lire pe an

0
21

Persoanele din judeţul Gorj, aflate în căutarea unui loc de muncă, îşi pot depune CV-ul pentru a obţine un job ca îngrijitor persoane la domiciliu în Marea Britanie. Salariul anual pentru un astfel de post ajunge la 20.500 de lire.

Oferta de angajare este valabilă prin reţeaua de ocupare EURES România. Gorjenii interesaţi să obţină un astfel de loc de muncă în Marea Britanie trebuie să deţină permis de conducere de cel puţin trei ani. Joburile nu necesită experienţă sau calificare pentru îngrijirea persoanelor. Locurile de muncă presupun conducerea până la domiciliul clienţilor, care vor fi ajutaţi la activităţile zilnice precum îngrijire personală, igiena zilnică, hrănirea, administrarea medicamentelor. Programul de lucru este de 48 de ore pe săptămână.

Câştigurile salariale pe an sunt de 20.500 de lire. Angajatorul suportă plata chiriei în primele două luni, încălzirea, apa şi electricitatea costă aproximativ 80 de lire pe lună. Se asigură maşină de serviciu şi asigurare, preluare de la aeroport şi transport către locul de cazare şi instruire. Contractul de muncă este permanent, iar lucrătorii trebuie să aibă cunoştinţe minime de engleză. Oferta de lucru este valabilă până la 31 decembrie 2017. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here