Acasa / Social / Masă festivă pentru bătrânii din Cîlnic

Masă festivă pentru bătrânii din Cîlnic

Data de 20 octombrie va fi motiv de sărbătoare pentru bătrânii din comuna Cîlnic. Autorităţile locale au amânat petrecerea de Ziua Internaţională a Vârstnicilor. Locuitorii comunei au fost cei care i-au propus primarului să schimbe data, deoarece încă nu au terminat muncile agricole. Invitaţii vor avea parte de muzică de calitate, mâncare pentru toate gusturile dar şi de o atmosferă de invidiat.

Sute de bătrâni din Cîlnic vor fi prezenţi pe 20 octombrie la petrecerea organizată special pentru ei. Dumitru Vulpe, edilul din localitate, le-a pregătit acestora o zi pe cinste, asta pentru a marca Ziua Internaţională a Vârstnicilor. Perecerea va avea loc la un local, iar atmosfera va fi întreţinută de lăutarii de la Pârâul de Pripor.

„Am hotărât să-i sărbătorim pe bătrânii noştri în data de 20 octombrie, pentru că încă mai au muncile câmpului şi e vremea bună. Toţi mi-au spus că este mai bine să o mai amânăm spre sfârşitul acestei luni”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Cîlnic. Primarul comunei Cîlnic s-a gândit la toate şi a pus cap la cap fiecare detaliu. Acesta le-a închiriat vârstnicilor un microbuz care îi va duce în siguranţă la locul petrecerii.

,,Ca în fiecare an, de când sunt primar, petrecem într-un cadru festiv, la restaurant, cu un meniu bine stabilit, cu muzică populară. Cu formaţii de muzică. Vor cânta pentru bătrânii noştri câţiva lăutari de la Godineşti, Pârâu de Pripor. Va fi ceva frumos. Aşteptăm peste 300 de bătrâni să petrecem împreună. Vor fi transportaţi cu autocarele la localul în care va avea loc petrecerea”, a mai spus Dumitru Vulpe, edilul comunei Cîlnic.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*