19.5 C
Târgu Jiu
joi, august 11, 2022
AcasăSocialMega-paranghelia din instituțiile Gorjului, amânată din cauza zilelor de doliu național

Mega-paranghelia din instituțiile Gorjului, amânată din cauza zilelor de doliu național

Trecerea în eternitate a Regelui Mihai dă peste cap planurile mai multor șefi de instituții din județul Gorj. Aceștia programaseră, la finele acestei săptămâni, un mega-chef de sfârșit de an, numai că Guvernul a declarat trei zile de doliu național. Pentru a evita eventualele critici venite din partea cetățenilor, cum că petrec cu șampanie și lăutari în timp ce țara este în doliu, aceștia au amânat distracția pentru săptămâna viitoare.

Sălile de evenimente din Târgu Jiu sunt ocupate în proporție de 100% în aceste zile, ca urmare a petrecerilor organizate de diferite firme și instituții pentru angajații și colaboratorii care se pregătesc să mai încheie un an de activitate. La fel se întâmplă și cu complexul din zona Insuliței al unui important afacerist local, numai că, din păcate, distracția a fost reprogramată. O mega-petrecere trebuia să aibă loc acolo vineri, 14 decembrie, când șefii din Consiliul Județean, cei din Prefectură, dar și directorii mai multor instituții deconcentrate și-au invitat subalternii la o cupă de șampanie și bucate alese. Din păcate pentru ei, distracția pica fix într-o zi de doliu național, iar asta nu ar fi dat bine deloc pentru opinia publică.

„Din respect pentru Rege”

În aceste condiții, cheful a fost reprogramat, după cum recunoaște Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, unul dintre șefii care își invitase deja colegii și colaboratorii la petrecerea de pe Insuliță. „Da, într-adevăr, am avut programat inițial să organizăm cheful de sfârșit de an împreună cu alte instituții, vineri, pe data de 15 decembrie, însă, fiind declarate trei zile de doliu național, 14, 15 și 16 decembrie, din respect pentru Rege și pentru această situație, considerăm normal și am luat hotărârea să organizăm săptămâna viitoare cheful de sfârșit de an”, a declarat Romeo Chiriac.

Ultimul weekend din iulie va fi cu rock la Rânca

0
RockFest Transalpina, singurul eveniment din Gorj ce reunește iubitorii de rock din țară, revine după...

Drum județean, reabilitat pe 5,2 kilometri

0
Consiliul Județean Gorj a finalizat reabilitarea sistemului rutier pe drumul județean DJ 665 C din...

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

0
U.A.T. Județul Gorj, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!