5.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Social Merele au ajuns în şcoli

Merele au ajuns în şcoli

Mult aşteptatele mere au ajuns în şcolile din Gorj! Asta după ce a fost încheiat contractul cu firma care a câştigat licitaţia privind distribuirea merelor pentru elevi. Contractul a fost semnat pe 21 martie, iar firma care distribuie fructele în şcolile din judeţ este o firmă din Hunedoara.

După lungi aşteptări, elevii gorjeni au început să primească la şcoală, pe lângă lapte şi corn, şi mere. Acestea au ajuns în şcoli după ce în data de 21 martie s-a încheiat contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru distribuirea merelor. Un număr de peste de 30 de mii de elevi gorjeni primesc aceste fructe zilnic. „Contractul a fost încheiat în data de 21.03.2014. Astfel că în data de 24.03.2014 a început derularea acestuia constând în distribuirea merelor în şcoli. Primesc mere în tot judeţul un număr total de 33 de mii de elevi. Vorbim despre elevii de la clasa pregătitoare până la clasa a 8-a”, a declarat Oana Paloş, purtător de cuvânt al Consiliul Judeţean Gorj.

Investiţie de peste 500 000 de lei

Programul „Fructe în şcoli” se derulează şi în şcolile gorjene. Valoarea investiţiei se ridică la suma de peste 500 de mii lei. „Valoarea totală a contractului este de 527 067 lei şi până la sfârşitul anului şcolar fiecare elev va primi mere. Preţul unitar pe unitate produs este 0,29 lei fără TVA”, a mai precizat Oana Paloş.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente