15.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 15, 2020
Acasă Social Mici colindători la Jandarmeria Gorj și Inspectoratul de Poliție

Mici colindători la Jandarmeria Gorj și Inspectoratul de Poliție

- Advertisement -

 

Micii colindători din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu au fost primiţi de către personalul din comandamentul unității la bradul amenajat în sala de festivităţi a unităţii, unde copiii au cântat şi ne-au încântat cu frumoase colinde specifice sărbătorilor de iarnă.

”Acțiunea de primire a copiilor colindători a fost posibilă ca urmare a bunei relaţionări avute cu personalul din cadrul Complexului de Servicii Comunitare, copiii bucurându-se de vizita noastră la sediul din Cartierul Debarcader, când ne-au promis că ne vor vizita.

Bucuria a fost deosebită în mijlocul copiilor colindători, care, cu multă străduință și îndrumare, s-au pregătit pentru colindat conform obiceiurilor tradiționale specifice acestei perioade și, în numele personalului unității, le-am adresat invitația să revină la Jandarmeria Gorj și cu alte ocazii, au transmis aceștia.

Jandarmii gorjeni au răsplătit efortul copiilor, dăruind acestora pachete cu dulciuri.

Polițiștii, colindați și ei

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a fost luat cu asalt, în cursul acestei zile, de…colindători.

Grupuri de copii, mai mici și mai mari, au „descins” la sediul I.P.J. Gorj, iar pe holurile instituției s-au auzit doar cântece de sărbătoare.

”Fie că vorbim despre micii preșcolari sau elevi ai școlilor gimnaziale, cu toții ne-au împărtășit magia sărbătorilor și ne-au scos din tiparul unei zile obișnuite de muncă.

La finalul colindelor am râs împreună, ne-am urat sărbători liniștite și ne-am bucurat de momente magice” au transmis polițiștii gorjeni.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Privilegii pentru cetățenii din zona centrală! Blocul în care locuiește primarul anvelopat cu bani de la buget

Autoritățile din Târgu Jiu continuă acțiunea de anvelopare a blocurilor din oraș. Pentru schimbarea fațadelor se pun la bătaie 10 milioane de lei, bani...

VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

Soția lui Dan Gavrilescu, fostul mahăr de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) este acuzată de furt de către un chiriaș. Un tânăr de 22 de...

Gorjeanul care a și-a scos la vânzare animalele din gospodărie pentru a-și ajuta soția bolnavă

Povestea unui gorjean care trăiește într-o comună din județul Caraș Severin a înduioșat o țară întreagă. Gheorghe Botgros a anunțat că își vinde toate...

Și-a rănit vecinul cu un pistol. I-a tras în ureche

Polițiștii gorjeni au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Cătunele, despre faptul că un consătean de 48 de ani, l-ar...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini