Acasa / Headlines / Morega pune tunurile pe vicepreședinții CJ. Bilanț în Gorj: 629 de firme radiate, 300 de firme dizolvate și alte 42 în insolvență”

Morega pune tunurile pe vicepreședinții CJ. Bilanț în Gorj: 629 de firme radiate, 300 de firme dizolvate și alte 42 în insolvență”

Statistici îngrijorătoare prezentate de un fost deputat. Județul Gorj este codaș la capitolul investiții și locuri de muncă. Dan Ilie Morega arată cu degetul spre șefii județului care nu-și dau interesul în a promova valorile gorjului și a atrage investitori străini.

Fostul deputat susține că vicepreședintele Consiliului Județean ce răspunde pe probleme economice doarme în post. Ninel Muja este aspru criticat pentru lipsa de reacție față de problemele reale ale județului. „Se manifestă o lipsă de preocupare clară a Prefecturii Gorj și a celor doi vicepreședinți, în special al lui Muja, care raăpsunde de probleme economice. Cosmin Popescu trebuie să-și schimbe stilul și tipul de management. Ei ar trebuie să aibe niste programe economico-sociale foarte clare pe domenii și localități. Să spună Muja care de la ora 8 până la ora 16 umblă cu mașina de la un loc la altul și nu știe pe unde. Să spună clar ce probleme a rezolvat el în 2 ani și jumatate – probleme concrete care au dus la rezolvarea județului. Să spună Nichifor care e situația monumentelor istorice din județ! Sunt la pâmânt! Într-o stare de degradare avansată. Problemele în general de cultură sunt destul de jos si nu sunt acțiuni benefice. Să spună Muja dacă a avut vreo întâlnire cu mediul privat să vadă autoritățile care sunt problemele acestora , să discute cu colegii din alte județe și să meragă la Guvern și prin hotărâri să creeze unele facilități pentru mediul de afaceri autohton, în așa fel încât să se dezvolte acest domeniul”, a declarat Dan Ilie Morega.

Alarmant!

Potrivit unor statistici, județul Gorj este singurul din țară care înregistrează pierderi ca și forță de muncă activă. „După doi ani și jumătate economia Gorjului merge în jos, în picaj. Mai prost decât fiecare an precedent. Avem pe 8 luni 629 de firme radiate, 300 de firme dizolvate și alte 42 în insolvență. Suntem cu 685 de salariați mai puțin pe 8 luni față de 2017 și din 2015 tot în scădere. Le întreb pe autorități : când o să fie și Gorjul pe plus cu numărul de salariați. Suntem singurul județ care înregistrăm minus salariați pe 8 luni față de alte județe”, a mai declarat fostul deputat de Gorj.

3 comentarii

  1. Ce relevanta are acest mos decrepit ca sa-l citati asa vartos? niciuna. faptul ca fost deputat, ca atatia altii inaintea sa, nu-l califica cu nimic ptr a fi rostogolit constatnt in gazeta si vandut ca mare analist. lasati-l sa-si manance pensioara pana nu crapa, ca-l aveti pe constiinta!

  2. Tanta penelista

    Ce treaba are morega cu sanatatea?! Poate doar ca are nevoie de tratament pt dementa senila… Mai scutiti-ne cu mafitul asta batran.

  3. Mai dle Morega mai lasa ne cu lectiile astea de economie socialista si comunista si mergi in pace la pensie . Nepoti nu ai , sa i plimbi prin parc? Dupa ce ca ai uitat ca fugareai taranii cu militia in urma cu 30 de ani sa le iei ouale de sub closca si chiar closca cu tot acum ne dai lectii de capitalism ? Uneori mai ai si dreptate dar in general bati campii . cand ai fost in fonctii , pus de diversele partide prin care te ai perindat , nu ai facut nimic , ai fost o nulitate iar acum critici pe altii . Lasa critica in seama presei . Cand ai fost prefect ai avut o singura grija , sa dai ordin primarilor sa puna becuri de a lungul drumului Tg Jiu – Baia de Arama sa faci economie la farurile Mercedesului personal cand mergi la Vila Partidului Comunist de la Baia de Arama pe care ai confiscato de la comunisti .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*