Acasa / Social / „Nocturna Bibliotecilor” și la Târgu Jiu

„Nocturna Bibliotecilor” și la Târgu Jiu

Biblioteca Județeană „Christian Tell“ va organiza joi, 26 septembrie, evenimentul „Nocturna Bibliotecilor”, care va avea loc la nivel național.

Polițiștii se vor întâlni, de la ora 10,00, cu voluntari și participanți, pentru a le explica modul în care trebuie să se comporte în cazul apariției unor evenimente nefericite.

Seara, va avea loc „Biblioteca vie”, o întâlnire între profesioniști din diferite domenii și publicul tânăr. Cei care au reușit să se remarce în domeniile în care activează vor povesti activitățile pe care le desfășoară.

„Vânătoarea de comori în bibliotecă”, o manifestare inedită, va avea loc în sala de lectură până la ora 21:30.

Acțiuni și la Biblioteca pentru copii și tineret

Viorel Surdoiu, coordonatorul proiectului din partea Bibliotecii Județeane ”Christian Tell”, a prezentat principalele acțiuni care vor avea loc: „De la ora 19,00, Biblioteca îi primește pe participanți. La «Biblioteca vie» , profesioniști din diferite domenii vor povesti celor interesați amănunte din diferite domenii. De la ora 20,00 la 21,30, în sala de lectură va avea loc «Teatrul Forum», iar de la 21,30 se va desfășura acțiunea „Importanța cărților“, cu o ofertă destul de tentantă“.

De asemenea la filiala pentru copii, activitățile vor începe de la ora 18,00 și vor consta în jocuri de cunoaștere și diferite activități.

Printre organizatori se numără un  Centru de informare Europe Direct Gorj și voluntarii implicați în desfășurarea acțiunilor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*