14 C
Târgu Jiu
joi, mai 28, 2020
Acasă Social „Nocturna Bibliotecilor” și la Târgu Jiu

„Nocturna Bibliotecilor” și la Târgu Jiu

Biblioteca Județeană „Christian Tell“ va organiza joi, 26 septembrie, evenimentul „Nocturna Bibliotecilor”, care va avea loc la nivel național.

Polițiștii se vor întâlni, de la ora 10,00, cu voluntari și participanți, pentru a le explica modul în care trebuie să se comporte în cazul apariției unor evenimente nefericite.

Seara, va avea loc „Biblioteca vie”, o întâlnire între profesioniști din diferite domenii și publicul tânăr. Cei care au reușit să se remarce în domeniile în care activează vor povesti activitățile pe care le desfășoară.

„Vânătoarea de comori în bibliotecă”, o manifestare inedită, va avea loc în sala de lectură până la ora 21:30.

Acțiuni și la Biblioteca pentru copii și tineret

Viorel Surdoiu, coordonatorul proiectului din partea Bibliotecii Județeane ”Christian Tell”, a prezentat principalele acțiuni care vor avea loc: „De la ora 19,00, Biblioteca îi primește pe participanți. La «Biblioteca vie» , profesioniști din diferite domenii vor povesti celor interesați amănunte din diferite domenii. De la ora 20,00 la 21,30, în sala de lectură va avea loc «Teatrul Forum», iar de la 21,30 se va desfășura acțiunea „Importanța cărților“, cu o ofertă destul de tentantă“.

De asemenea la filiala pentru copii, activitățile vor începe de la ora 18,00 și vor consta în jocuri de cunoaștere și diferite activități.

Printre organizatori se numără un  Centru de informare Europe Direct Gorj și voluntarii implicați în desfășurarea acțiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Stimulent de risc social pentru angajații DGASPC Gorj

Angajații Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj vor beneficia de stimulent de risc social. Este vorba despre cei peste 550 de...

A fugit din spital. Era internat la psihiatrie

Un cadru medical din Secția Psihiatrie din Tg-Jiu a dat alarma aseara după ce a sesizat dispariția unui bărbat de 41 ani. Polițiștii au...

Managerul SJU Târgu Jiu s-a vindecat. Vienescu: ”au fost momente grele în perioada de internare”

Managerul Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu a fost externat. Dumitru Vienescu a ajuns deja acasă după ce a beneficiat de tratament antiCOVID...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini