O nouă hală la fabrica de cablaje a japonezilor. Cosmin Popescu prezent la inaugurare

0
52

Gigantul japonez Sumitomo Electric Bordnetze-care a deschis o fabrică de cablaje la Târgu-Jiu, pe platforma Rostramo- a inaugurat, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin o nouă hală de producție (a treia n.red.), la eveniment fiind prezent ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, dar și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Președintele CJ Gorj a răspuns invitației autorităților din județul vecin și a fost, astfel, alături de aceștia, de ministrul Olguța Vasilescu, de oficiali din Ministerul Muncii și de reprezentanții CJ Mehedinți și ai primăriei Drobeta Turnu Severin la inaugurarea unei noi hale de producție. Firma cu capital japonez care produce cablaje auto pentru cele mai cunoscute mărci auto, Sumitomo Electric Bordnetze, are aproximativ 3.000 de angajați în județul Mehedinți. Alte puncte de producție se află în Caransebeș (Caraș Severin) și în Târgu Jiu (Gorj). La noi în județ, fabrica funcționează la Rostramo, având câteva sute de angajați.

Ministrul Vasilescu a purtat discuții legate de schimbările Codului Fiscal și mijloacele prin care statul poate veni în ajutorul companiilor prin ajutorul financiar pentru ucenicie și angajarea absolvenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here