O profesoară din Motru, mamă și soție, diagnosticată cu o maladie rară! Are nevoie de sprijin

0
125

O mamă devotată și un dascăl care își făcea meseria cu multă dăruire are mare nevoie de ajutor, aflându-se, în stare foarte gravă, pe patul unui spital din capitală. Profesoara Delia Tudorescu a fost diagnosticată cu meningoencefalită herpetică și este în comă. Familia sa are nevoie de sprijin financiar.

donatie-motruProfesorul Florentina-Delia Tudorescu a fost diagnosticat în urmă cu puțin timp cu meningoencefalită herpetică-boală infecțioasă. Tânărul dascăl este căsătorit și are și copii. Acum femeia este la București, la spital, în comă. Colegii spun despre profesoara Tudorescu Delia că este un om bun, săritor, un dascăl care se dedică elevilor săi, pe care îi iubește. Aceștia speră ca tânăra profesoară să se facă bine și să revină la catedră. Cadrele didactice din Motru au inițiat deja o campanie de strângere de fonduri bănești pentru a ajuta familia bolnavei și speră ca și alte persoane să doneze. „Sunt momente în viață când avem nevoie unii de alții, momente în care trebuie să fim alături de semenii noștri! Din păcate, acum ne aflăm într-un asemenea moment, căci colega noastră Tudorescu Delia-Florentina, profesor de limba și literature română la Colegiul Național George Coșbuc – Motru se află în stare gravă (comă) la Spitalul Victor Babeș – București, fiind diagnosticată cu meningoencefalită herpetică. Delia și familia sa au nevoie de ajutorul nostru! Delia are nevoie de orice fel de ajutor, de gândurile noastre bune și de rugăciunile noastre, de sprijin financiar și nu trebuie să rămânem indiferenți!”, a spus profesorul Denisa Vlad de la Colegiul Tehnic Motru, instituția unde a predat o vreme și Delia Tudorescu.

Boală gravă

Encefalita este o inflamare a creierului, meningita – o inflamatie a meningelui (meningele este învelișul encefalului și a măduvei spinării format din trei membrane conjunctive n.red.), iar dacă aceste două procese au loc simultan, pacientul este diagnosticat cu meningoencefalită. Specialiștii spun că meningita cu virus herpetic reprezintă până la 3 % din totalul cazurilor de meningită aseptică (meningită la care nu au fost izolate tulpini bacteriene). Profesoara din Motru a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă și, se pare, destul de rară.

AJUTOR!
Familia Tudorescu are nevoie de sprijin. Se pot face donații în contul bancar deschis la BCR, în lei RO55RNCB0304019454590001 pe numele soțului- Tudorescu Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here