O șansă pentru Ana Rut, fetița născută fără un picior! Copilei i-a fost montat un dispozitiv în coloana vertebrală!

0
26

ana rutMicuța Ana Rut, născută cu numeroase probleme de sănătate, a fost operată săptămâna trecută. Intervenția chirurgicală la coloana vertebrală s-a desfășurat la Spitalul Clinic de Urgență „Marie Curie” din Capitală, unde medicii i-au montat fetiței un dispozitiv. Ana Rut va sta în unitatea medicală și în următoarea săptămână, iar apoi va urma recuperarea care va fi una extrem de dificilă. De asemenea, doctorii vor să o opereze din nou în anii următori pentru a-i amputa un picior și să îi monteze proteză.

Micuța s-a născut fără piciorul drept, nu are un rinichi, iar coloana îi este deformată și îi contorsionează trupul firav. Acum, în urma operației, va fi nevoită să stea cu dispozitivul montat în coloana vertebrală până la 12 ani. „Ana Rut a fost operată miercuri la coloana vertebrală. Recuperarea va dura foarte mulți ani, până la 12 ani este nevoită să țină acest dispozitiv în coloană. Apoi, să vedem ce vom face pentru protezare. Urmează să îi amputeze un picioruș și să îi pună proteză, dar asta o să decidă doctorii. Acest pas va fi făcut mai încolo pentru că sunt prea multe operațiile și nu rezistă. Operația de acum a fost grea, a durat patru ore. Au fost patru ore îndurerate pentru noi, nu vrea nimeni să își vadă copilul în postura asta”, a precizat Severus Ghinică, tatăl Anei Rut.

Oamenii cu suflet îi pot contacta pe părinții aflați în dificultate la numărul de telefon: 0760 856 208. Orice sumă este binevenită și poate contribui la nevoile micuței Anei Rut.

Povestea integrală a Anei o aflați aici: http://www.igj.ro/social/drama-fara-margini-fetita-numai-3-parintii-sunt-disperati.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here