spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesO tânără din Rovinari aflată în scaunul cu rotile strigă după ajutor....

    O tânără din Rovinari aflată în scaunul cu rotile strigă după ajutor. Nu a ieșit din casă decât de cinci ori în anul 2018

    O tânără din Rovinari aflată în scaunul cu rotile în urma unui accident face un apel la oamenii generoși pentru a o ajuta. Georgiana, în vârstă de 26 ani, este mama unei fetițe de trei anișori. În urmă doi ani, a rămas paralizată și de atunci viața i s-a transformat într-un chin. Locuiește la etajul III într-un bloc din Rovinari și anul acesta nu a ieșit din casă decât de cinci ori. Primăria i-a pus la dispoziție o locuință aflată la parterul unui bloc, însă tânăra nu are bani s-o doteze în conformitate cu handicapul său. Georgiana a făcut un apel pe Facebook la oamenii cu suflet mare:

    „Mă numesc Ion Georgiana. Am 26 de ani și sunt din județul Gorj. Am o fetiță în vârstă de 3 ani. În urmă cu doi ani, am căzut de la înălțime fapt ce mi-a schimbat total cursul vieții. În urma acestui accident, am rămas imobilizată într-un scaun cu rotile fiind diagnosticată cu paraplegie Frankel A spastică. În urma evaluării de către comisia de handicap, am fost încadrată în grad de handicap grav cu însoțitor, beneficiind de o indemnizație de handicap de 500 lei, fără pensie de incapacitate a muncii.

    În prezent, eu și fetița mea trăim din cei 500 lei, din care trebuie să-mi cumpăr tratamentele, unul dintre ele găsindu-se doar în străinătate, plus nevoile personale atât ale mele, cat și ale fiicei mele. Mama este însoțitorul meu, ea având grijă de mine și de fetița mea. Locuiesc cu părinții și fetița într-un imobil situat la etajul 3, aflându-mă în imposibilitatea de a mă descurca singură.

    Pentru mine a ieși afară reprezintă un chin deoarece părinții mei trebuie să mă coboare pe brațe trei etaje și, din cauza acestui fapt, ies foarte rar afară. Anul acesta am ieșit de cel mult cinci ori afară. În urma unei ceri făcute la primărie am primit un ANL la parter, dar sunt în imposibilitatea de a-l utila după handicapul meu, pentru a mă putea descurca singură, neavând posibilități financiare. Prin acest mesaj. fac apel la oamenii de buna credință care vor și pot să mă ajute“.

    Cei care doresc să o ajute pe Georgiana pot face donații în contul RO62RNCB0149131194020001, deschis la BCR.

     
     
     
     
     
     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: