10.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăSocialO vizită de "Succes" pentru pensionari

O vizită de „Succes” pentru pensionari

Pensionarii gorjeni au avut parte, ieri, de o vizită la Fabrica de pâine a Companiei Succes. Iniţiativa organizatorilor s-a născut din dorinţa de a explica şi arăta consumatorilor importanţi, paşii tehnologici care asigură condiţiile optime de fabricare a pâinii, cozonacilor, dar şi a cornului destinat şcolarilor din judeţ. Vârstnicii de la Liga Pensionarilor Gorj au avut ocazia să participe la o adevărată incursiune în procesul de fabricaţie, iar curiozitatea le-a fost pe deplin satisfăcută. Transportul pensionarilor la fabrică le-a fost asigurat de un autocar al companiei Succes, iar periplul s-a derulat cu emoţie şi nerăbdare.

Cum majoritatea dintre vârstnici nu au avut ocazia să vadă cu proprii ochi cum este făcută pâinea, cozonacul, produse diverse de patiserie, dar şi cornul pentru cei mici, vizita la fabrică a fost cât se poate de binevenită. Conducerea fabricii a stat la dispoziţia celor prezenţi cu lămuriri diverse legate de fabricarea cornului destinat şcolarilor din judeţ. Totul este natural, nu folosim decât ingrediente naturale, fără amelioratori de panificaţie. doar făină, drojdie, apă şi sare. Fiind distribuitor în cinci judeţe al cornului destinat şcolarilor, respectăm toţi paşii tehnologici, dar şi normele ministerelor autorizate, care ne-au interzis să folosim aditivi”, a declarat Tudor Turtoi, directorul fabricii de pâine Succes. Cei prezenţi au putut afla despre fazele de predospire, dospire finală şi coacere prin care trec sortimentele de panificaţie, iar curăţenia găsită i-a impresionat pe vârstnici.

Un motiv în plus de a cumpăra de la Succes

Pe măsură ce au primit explicaţii legate de procesul de fabricaţie,pensionarii s-au arătat de-a dreptul impresionaţi. În plus, aceştia au aplaudat condiţiile de igienă şi standardele de producţie întrutotul respectate. „Găsesc instructivă această vizită, pentru că am văzut cum se face pâinea şi nu numai. Totul este mecanizat, gramajul este electronic şi se verifică mereu dacă este respectat dozajul. Nu poate fi vorba de o lipsă de securitate pentru clienţi, dar şi pentru consumatori. Curăţenia este cuvântul definitoriu”, a spus unul dintre vizitatori. „Mi se pare foarte important modul de preparare şi ingredientele naturale folosite, astfel că sănătatea noastră şi a copiilor nu este pusă în pericol. Compania Succes se axează, de altfel, numai pe ingrediente naturale, iar vizitarea fabricii ne convinge de acest lucru”, a sublinait un alt pensionar. Sublinierile au venit şi de la o altă pensionară. „Consider că toate condiţiile de lucru din fabrică întrunesc normele privind curăţenie, dar şi cele de depozitare. Sunt încântată să-mi ştiu nepoţii în siguranţă, pentru că m-am convins că acel corn binecunoscut provine dintro fabrică standardizată şi sigură”. Conducerea fabricii a dat asigurări că făina este adusă de la diferite mori din ţară, în funcţie de calitatea făinii şi de nevoile producţiei. Se respectă mai ales indicii de calitate şi dozajul, iar consumul ameliorează anumite boli de stomac şi combate colesterolul.

Vizitarea fabricii, un obiectiv atins cu succes

Conducerea Ligii Pensionarilor s-a rătat încântată de ocazia oferită pensionarilor de Compania Succes. „Nu se întâmplă prea des să ai ocazia să vezi un întreg proces tehnologic. Mulţi dintre noi ştim cum se face pâine de casă, dar aici vorbim deja de un modern traseu tehnologic. Mă bucură să ne aflăm aici, am asistat la paşi diferiţi, iar graţie invitaţiei făcute de compania Succes făcută Ligii, am căpătat o şi mai mare încredere în produsele marca Succes”, a declarat Petre Rădulescu, preşedinte Liga Pensionarilor Gorj. Zilnic, la Fabrica de pâine Succes, se produc 100 de mii de bucăţi pâine iar alte 120 de mii cornuri şcolare ajung în nu mai puţin de 5 judeţe ale ţării. Vizita în unitatea de producţie s-a dovedit pentru pensionari una extrem de instructivă şi convingătoare vis-à-vis de respectarea normelor de igienă şi securitate alimentară, dar şi de calitatea produselor de panificaţie destinate comercializării în magazinele Succes.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -