Acasa / Social / Pensionarii vor petrece de ziua lor. Mii de persoane sunt așteptate

Pensionarii vor petrece de ziua lor. Mii de persoane sunt așteptate

Se menține tradiția la Târgu Jiu. Mii de pensionari vor chefui astăzi la un restaurant de pe insuliță. Municipalitatea a acordat deja invitațiile pentru Ziua Vârstnicilor. Peste 1500 de persoane se vor distra luni, 1 octombrie, la petrecerea organizata pe bani publici.

”Și în acest an primăria Municipiului Tg Jiu va organiza Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice pe data de 1 octombrie. Am pus la dispoziția cetățenilor, 1500 de invitații, care vor putea fi ridicate de la cluburile vârsnicilor de pe strada Mioriței și strada Olteniței dar și de la Ligiile și Asociațiile de pensionari legal constituite în Municipiul Tg-Jiu. Evenimentul va fi în data de 1 octombrie, cu începedere de la orele 16.30 la restaurantul de pe Insulița Jiului” a transmis Anamaria Ianc, purtatorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tg-Jiu.

Deși inițial Marcel Romanescu, primarul Târgu Jiului, nu a fost de acord cu organizarea acestui eveniment după aceeași ”rețetă” ca în ani trecuți acesta s-a lăsat convins de numeroasele solicitări venite din partea persoanelor de vârsta a III a. Și cum nu avea de gând să le strice planurile pensionarilor a fost de acord cu alocarea sumei 140.000 de lei pentru organizarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice la Tg-Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*