23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăSocialPetrecere și premii pentru pensionarii din Câlnic

Petrecere și premii pentru pensionarii din Câlnic

Vârstnicii din comuna Câlnic au fost celebrați de către administrația publică locală pe 15 octombrie. Aproximativ 400 de localnici au participat la petrecerea organizată de către primărie.

Peste 500 de pensionari din Turceni, la Balul Vârstnicilordumitru-vulpe-(1)Tot cu ocazia Zilei Vârstnicilor, cuplurile care vor sărbători 50 de ani de căsătorie au fost premiați cu câte o diplomă de fidelitate, o sticlă de şampanie şi un premiu în bani. Primăria Câlnic organizează de nouă ani aceste manifestări pentru persoanele vârstnice. „Le-am fost alături pentru al nouălea an consecutiv și le dorim multă sănătate. Au fost momente de bucurie. Mulți dintre dumnealor nu au posibilitatea să participe la evenimente festive. Cu prilejul Zilei Vârstnicilor am sărbătorit şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aceștia au primit câte o şampanie, o diplomă de fidelitate şi un premiu în bani”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Un hoț fura genți și portofele, la petrecerea unde era un polițist

0
Un agent de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, în timp ce se...

Momente de relaxare pentru vârstnicii din centrele DGASPC. Vezi unde și-au petrecut timpul

0
Persoanele adulte și vârstnice din centrele rezidențiale pentru persoane adulte cu dizabilități, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au avut parte de zile pline de relaxare și activități recreative în aer liber.

Gorjean prins fără permis și cu numere false la mașină

0
Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!