Plimbarea pe insulița de pe Jiu, premiată cu echipamente sportive

0
140

De foarte puține ori  ne gândim că doar într-o singură oră, inima fiecăruia dintre noi bate de peste o sută de mii de ori și majoritatea dintre noi se preocupă de sănătatea inimii doar atunci când uneori este prea târziu.

În 29 septembrie , în fiecare an sărbătorim Ziua Internațională a Inimii și prin extindere, Săptămâna inimii.

Clubul Rotary Târgu Jiu va organiza sâmbătă 3, octombrie, „Promenada Inimilor“. Acțiunea se desfășoară pentru a marca Ziua Internațională a Inimii, care este marcată pe data de 29 septembrie. Manifestarea se va desfășura pe insulița de pe Jiu, între orele 9.30-13.00. „Dedicată tuturor celor care iubesc mișcarea în aer liber, «Promenada inimilor» se va desfășura în acest an sub forma unei plimbări la pas sau în alergare, minim o tură pe un traseu accesibil. Nu va avea caracteristicile unei competiții, plecarea se va face pe rând, în orice moment după înscriere. În acest fel vor putea fi respectate regulile de protecție și distanțarea social participanții aflându-se în deplină siguranță.

Amatorii de mișcare vor fi recompensați cu un tricou inscripționat și pentru cei mai norocoși, cu unul dintre cele trei vouchere constând în echipament sportiv, în valoare de 300 de lei fiecare, care reprezintă premiile unei tombole. Vom asigura tuturor apă și fructe“, a transmis Costel Mitruț, președintele Clubului Rotary Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here