Acasa / Social / Pompierii gorjeni, aniversare în mijlocul oamenilor!

Pompierii gorjeni, aniversare în mijlocul oamenilor!

De Ziua Protecției Civile, pompierii gorjeni vin în sprijinul cetățenilor cu sfaturi. Acțiunile dedicate acestei zile importante au demarat de ieri, astăzi subunitățile de pe raza județului deschizând larg porțile tuturor celor care doresc să vadă ce se ascunde în spatele muncii de pompier.

În fiecare an pe data de 28 Februarie este sărbătorită Ziua Protecției Civile. Protecția Civilă este o componentă a sistemului securității naționale și are ca scop prevenirea și reducerea riscurilor de producere a dezastrelor, protejării populației, bunurilor și mediului împotriva efectelor negative ale situațiilor de urgență. Încercăm să marcăm această zi prin activități care să le fie benefice cetățenilor, iar în acest sens am organizat în incinta Shopping City Tg-Jiu, unde le-am prezentat oamenilor reguli și măsuri de comportare în diferite situații de urgență, precum și lecții de acordare a primului ajutor. Suntem convinși că oamenii care ne-au întâlnit au învățat câteva lucruri utile și le mulțumim pentru că am reușit să le captăm atenția!, a transmis ISU Gorj.

Astăzi, în intervalul orar 10:00 -15:00, în cadrul tuturor subunităților din Tg-Jiu, Motru, Turceni, Tismana, Bumbești-Jiu, Novaci și Hurezani este organizată Ziua Porților Deschise!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*