10 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăSocialPrimăria Fărcășești se pregătește pentru sărbători! Copiii vor beneficia de cadouri!

Primăria Fărcășești se pregătește pentru sărbători! Copiii vor beneficia de cadouri!

Administrația publică locală din comuna Fărcășești se pregătește deja pentru sărbătorile de iarnă. Primarul Constantin Drăgoescu a făcut demersurile necesare pentru a oferi copiilor cadouri cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, dar și de Moș Crăciun.

Primaria FarcasestiBanii cheltuiți pentru cadourilor copiilor din comuna Fărcășești vor fi suportați din bugetul local. „O să fim și în acest an alături de copiii din comuna noastră, astfel că o să le oferim câte o mică atenție. La grădiniță avem circa 100 de copii, lor le oferim cadouri de Moș Nicolae, iar de Moș Crăciun ne îndreptăm atenția și către copii de la școala primară și gimnaziu, fiind vorba despre câteva sute de copii”, a declarat Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcășești.

În această iarnă, administrația publică locală din comuna Fărcășești a fost alături și de persoanele cu posibilități financiare reduse, astfel că a oferit subvenție pentru încălzirea locuințelor. Ajutorul va fi oferit în perioada noiembrie 2016- martie 2017.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -