Acasa / Headlines / Primarul Romanescu invitat la o partidă de tenis. Vezi de cine!

Primarul Romanescu invitat la o partidă de tenis. Vezi de cine!

Primarul Marcel Romanescu a participat ieri la un eveniment ce a avut loc la Centrul de Zi Christian din Târgu Jiu, ocazie cu care a putut stat de vorbă și cu beneficiarii unității. Aceștia au profitat de ocazie și l-au invitat pe edil la o partidă de tenis, având astfel ocazia “să-l bată” pe primar.

“Am avut parte de câteva momente nemaipomenite alături de prieteni dragi de la Centrul de Zi Christian din Târgu Jiu. Am primit cu deosebită plăcere invitația dumnealor de a participa la evenimentele organizate de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, ocazie cu care domnul Alexandru Ionica a lansat cartea “Poezii la telefon”, în prezența criticului literar Ion Trancău. La finalul evenimentului nu am putut refuza o partidă de tenis de masă în compania beneficiarilor centrului. Felicitări tuturor pentru un eveniment reușit!”, a declarat după vizita efectuată Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Si noi,targujenii, te invitam sa mai si muncesti pentru acest oras, intrat in paragina edilitara din pricina incompetentei tale.toata presa locala si chiar centrala te-a luat la ochi pentru prostiile facute pe banda rulanta.Sa fie,oare toti de vina?pana nici amicul Calugarita nu-ti mai suporta minciunile si ilegalitatie facute in primarie sS atunci cum sa te mai atentionam amice, sa pui capat conflictelor de orice fel si sa-ti onorezi promisiunile pentru care te-au ales cetatenii?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*