Produsele confiscate, la mare căutare!

0
9

Produsele confiscate expuse la vânzare în magazinul situat la subsolul Administraţiei Finanţelor Publice Gorj sunt la mare căutare printre gorjeni. Aşa se face că, de la începutul anului, s-au înregistrat vânzări record mai ales la produsele de îmbrăcăminte.

magazin-finante-1

Zeci de clienţi trec zilnic pragul magazinului de desfacere a produselor confiscate, situat la subsolul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, şi asta datorită preţurilor mult mai mici decât cele de pe piaţă. Aici sunt comercializate atât produse alimentare, dar şi articole vestimentare şi încălţăminte. Reprezentanţii Fiscului au încasat, în acest an, din vânzarea mărfurilor confiscate, peste 12.000 de lei.

„De la începutul anului şi până în prezent, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj a realizat prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate venituri în valoare totală de 12.715 lei. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la produsele de îmbrăcăminte şi încălţăminte, valoarea vânzărilor fiind de 6.809 lei, dar şi la produsele alimentare, valoarea vânzării acestora fiind de 1.559 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, Luminiţa Penciu. Banii încasaţi din vânzarea acestor produse vor fi viraţi la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here