Acasa / Social / Proiectul PACT, lansat la UCB. Aproape 90 de studenți vor avea un loc de muncă

Proiectul PACT, lansat la UCB. Aproape 90 de studenți vor avea un loc de muncă

Proiectul PACT a fost lansat, ieri, la Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică de la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu. La eveniment au participat zeci de studenți.

PACT – Parteneriat pentru Activități de Calificare a Tinerilor – este un proiect implementat de SoftTehnica SRL, în calitate de lider al parteneriatului dintre SoftTehnica SRL, Asociația Excelsior pentru Educație și Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Obiectivele proiectului

Obiectivul principal al proiectului este creșterea ratei de participare a 200 de studenți la programe de învățare la locul de muncă, precum programe de stagii de practică profesioniste și performante, în vederea creșterii ratei de ocupare, prin diferite măsuri de inovare socială, nediscriminare și îmbunătățire a accesibilității, a utilizării și a calității tehnologiilor informației și comunicațiilor, inclusiv prin îmbunătățirea orientării profesionale prin acțiuni inovatoare de consiliere profesională și orientare profesională. La finalul proiectului, 144 de studenți vor dobândi o calificare, iar 88 își vor găsi un loc de muncă. Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni.

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*